Toimitilat

Me teemme vuokraamisesta
helppoa ja riskitöntä

Gate8:n toimitilaosaajat auttavat yritystäsi löytämään tyylikkäät ja joustavat toimitilat. Tutustu vapaisiin toimitiloihimme. Gate8-toimistossa on rajana vain katto.

Toimitilat yrityksen tarpeen mukaan

Alueen eri rakennuksissa on mahdollista  räätälöidä tiloja akselilla hiljainen huone – avokonttori; ja kaikkea siltä väliltä. Suunnittelemme yrityksellesi tilat, jossa henkilöstö viihtyy ja toimitila tukee liiketoimintaa. Edustavat tilat kelpaavat vieraillekin. Viihtyvyyttä lisää tutkitusti laadukas sisäilma.

Vapaat toimitilat

Toimitilavuokraus

Toimitilojen vuokrauksesta ja manageerauksesta vastaa Newsec.
gate8@newsec.fi 
Puh. 020 742 8608

Haluamme, että viihdyt täällä kuin kotonasi. Olemme apunasi koko matkan muutosta tilojen suunnitteluun ja siitä eteenpäin läsnä jokapäiväisessä arjessa – aina kun haluat.

Gate8 on vireä Business Park, joka koostuu kahdeksasta eri toimistorakennuksesta, jotka muodostavat aktiivisen yrityskeskittymän. Jokaisessa niistä toimii useita eri toimialojen erikokoisia yrityksiä. Jo 150 yritystä on löytänyt paikkansa täältä.

Gate8 tarjoaa monenlaisia lisäpalveluita kuten mm. kaksi lounasravintolaa, parturi-kampaamon ja kuntosalin. Alueella on myös kaksi parkkihallia. Läheltä löytyy useita hotelleja ja Kauppakeskus Jumbo.

Ota yhteyttä ja kerro meille yrityksesi tarpeista.

vuokrata toimitilat Gate8 Business Parkista
0 syytä

5
min

Lentokenttä sijaitsee kivenheiton päässä.

150
yritystä

Täällä työskentelee yli 2000 eri alojen ammattilaista.

2
ravintolaa

Palvelevat sinua lounas- ja tilausravintoloina.

13
neuvottelutilaa

Löydät aina tilanteeseen sopivat tilat ja tarjoilut.

4
pääväylää

Kehärata tarjoaa sujuvan joukkoliikenneyhteyden koko pääkaupunkiseudulle.

P

2
parkkitaloa

Autoille yli 1300 pysäköintipaikkaa. 

160
liikettä

Tien toisella puolella Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo.

1
puhelinnumero

Kohdemanagerit auttavat sinua kaikissa tilanteissa numerossa 020 742 8608.

Palvelut

Gate8 tarjoaa monenlaisia lisäpalveluita, jotta voisit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Alueella toimii mm. Compass Group:n ja Sodexon lounasravintolat, parturi-kampaamo ja kuntosali.

Ravintolat

Jokaisesta kiinteistöstä löytyy päivittäisiin tarpeisiin vuokrattavia neuvottelutiloja 6-80 hengen tilaisuuksiin. Neuvottelutilojen lisäksi käytettävissä on kolme saunallista edustustilaa. Kokoustilat tarjoiluineen ovat varattavissa kiinteistön ravintolasta.

Kokoustilat

Jokaisesta kiinteistöstä löytyy päivittäisiin tarpeisiin vuokrattavia neuvottelutiloja 6-80 hengen tilaisuuksiin. Neuvottelutilojen lisäksi käytettävissä on kolme saunallista edustustilaa. Kokoustilat tarjoiluineen ovat varattavissa kiinteistön ravintolasta.