Vastuullisuus

Meillä vastuullisuus
on osa arkea

Ympäristövastuullisuus koskettaa meitä kaikkia. Gate8:ssa vastuullisuus tarkoittaa kestävän kehityksen, ekologisuuden ja ympäristön huomioimisen lisäksi myös sosiaalista vastuuta. 

Yhteinen ympäristömme on meidän kaikkien vastuulla

Tavoitteemme on tarjota ensiluokkainen työympäristö kaikille vuokralaisillemme hiilijalanjälkeä pienentämällä ja etsimällä aktiivisesti uusia keinoja ja toimintamalleja, joiden avulla parannamme vastuullisuuden tasoa. Pyrimme saamaan prosesseista ja toimitiloista niin toimivia, että ympäristövastuullisuudesta tulee luonteva ja toiminnallinen osa kiinteistöjen arkea.

Ympäristövastuu korostuu monin tavoin Gate8:n toiminnassa

Gate8:ssa tarkkaillaan jatkuvasti energian ja veden kulutusta, seurataan päästöjä, siirrytään yleisissä tiloissa LED-valoihin, kierrätetään ja lajitellaan jätteitä, ollaan kiinnostuneita ravintolaruoan alkuperästä, huomioidaan palvelutuottajien kilpailutuksissa ympäristö- ja vastuullisuusasiat ja rohkaistaan ihmisiä työmatkapyöräilyyn, portaiden käyttämiseen, hyötyliikuntaan ja julkisten liikennevälineiden hyödyntämiseen.

Meille sana vastuullisuus tarkoittaa kestävän kehityksen, ekologisuuden ja ympäristön huomioimisen lisäksi myös sosiaalista vastuuta. Haluamme olla maailman paras työpaikka omille työntekijöillemme, sekä tarjota ensiluokkaiset työolosuhteet kaikille vuokralaisillemme.

Vastuullisuutemme käytännön tasolla

 • Maalämpö ja -jäähdytys
  (kahdessa talossa)
   
 • Aurinkosähköpaneelit
  (kahdessa talossa)
   
 • Sähköautojen latauspisteitä
  (yhteensä 24 autopaikkaa)
   
 • Vuokralaistilojen LED-valaistus
  (kolmessa talossa)
   
 • Kierrätys Gate8:n alueella:
  sekajäte, energiajäte, kartonki, toimistopaperi, lasi, bio, metalli, paristot, SER  
 • BREEAM in Use sertifiointi
  (lähes kaikissa taloissa)
   

Gate8 toimisto­rakennusten päästöt ja energian­kulutus

Ajalta Q3-Q4 2023

Päästöt
Yhteensä 287 tCO2*

*Vastaa noin 2,05 miljoonaa kilometriä autoilua.

Energiankulutuksen jakautuminen, MWh

Ominaispäästöt