AJANKOHTAISTA

Medidyne viihtyy uusissa tiloissaan hyvien yhteyksien varrella Gate8:ssa

Muuttaessaan Gate8:aan Medidyne Oy sai käyttöönsä monikäyttöiset toimitilat. Yrityksen liikkuva myynti- ja huoltohenkilöstö arvostaa keskeisen sijainnin lisäksi takuuvarmoja parkkipaikkoja. Business Parkista on helppo lähteä ja omalle toimistolle on mukava tulla – vaikka käymään vain.

Aviapolis alueena palvelee

Keskeinen valintakriteeri Gate8:n osalta oli sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Aviapolis alueena oli tuttu medidyneläisille ja sen vetovoima on säilynyt. Maahantuontiyrityksen henkilöstölle ja edustamiensa terveydenhoitolaitteistojen päämiehille helppo saavutettavuus on erityisen merkityksellistä.

”Äyritie on kolmas osoite meille tältä samalta alueelta. Juuri täällä halusimme pysyäkin kun etsimme uusia, isompia toimitiloja. Sijainti merkitsee paljon, kertoo Area Manager Teemu Piispanen Medidyneltä.

Toimisto uudistettiin yrityksen näköiseksi

Medidynen Suomen henkilöstö, 21 henkeä, on kotiutunut uusiin tiloihinsa. Toimitilat saatiin joustavasti muokattua oman näköiseksi ennen muuttoa elokuussa 2021. Jo tutustumisvaiheessa Gate8:n joustavat tilavaihtoehdot sekä kattavat palvelut innostivat. Käytössä on nyt 470 neliötä, jotka jakautuvat yksittäisiin toimistohuoneisiin, yhteiskäyttötiloihin sekä tekniseen huoltotilaan. Kaksi neuvotteluhuonetta, keittiötila ja sen yhteydessä oleva lounge tuovat arkeen toivottua joustoa.

”Myyntihenkilöstölle varattu avoin tila on käytössä hop-on-hop-of -periaatteella. Koska porukkamme on liikkuvaista, nimetyille paikoille ei ole tarvetta.”

Nyt on sopivasti kaikkea – tilaa ja palveluja

Gate8 vastasi myös tärkeään lisätilan tarpeeseen. Huoltohenkilöstöllä on nyt reilummin tilaa toimia, mikä helpottaa isojen lääkintä- ja huoltolaitteistojen liikuttelua. Lisähyötyä arkeen tuovat Business Parkin monipuoliset neuvottelutilat, joista löytyy sopiva kokouksiin ja koulutuksiin.

”Meillä on tapaamisia päämiestemme kanssa ja lisäksi järjestämme jopa useamman kymmenen hengen koulutustapahtumia terveydenhuollon ammattilaisille. Gate8:ssa onnistuvat myös oman henkilöstömme staff-meatingit yhdessä tilassa.”

Lounasravintola on erityisen mieluinen palvelu, jota hyödynnetään työpäivittäin. Urheiluhenkisiä asiantuntijoita kutsuu myös toimistotalon oma kuntosali. Työterveyspalvelukin löytyy saman katon alta. Palvelut varmentavat viihtymisen tarjoten lisää syitä käydä toimistolla.

”Kyllä uudet tilamme ja Gate8:n sijainti palvelevat meitä hyvin. Voin sanon, että olemme viihtyneet.

Sydänturvallisuus saapui Gate8:aan

Medidyne on tuonut osaamisellaan uudenlaista sydänturvaa Gate8:aan. Yrityksen toimittama defibrillaattori eli sydäniskuri on nyt saatavilla Rondo-talon ala-aulan seinäkaapista. Laitteiston löytämistä helpottavat opasteet aulassa ja toimistotalon ikkunassa. Rondo-talon defibrillaattori rekisteröidään lisäksi 112-sovellukseen.

Turvallinen defibrillaattori on jokaisen auttajan apuna ennen ensihoidon saapumista. Sydänpysähdystilanteessa minuutit ratkaisevat. Ensin otetaan yhteyttä 112-hätänumeroon. Lisäaikaa antavat peruselvytyksen aloittaminen sekä defibrillaattorin käyttö tajuttoman henkilön ensihoidossa. Helppokäyttöinen defibrillaattori ohjaa käyttäjää vaihe vaiheelta kuvallisesti ja äänen avulla.

”Uskalla toimia hätätilanteessa, sillä defibrillaattori on tarkoitettu myös maallikkoauttajien käyttöön. Et voi tehdä mitään pahaa potilaalle. Laitteisto tunnistaa potilaan tilanteen ja ohjeistaa toimimaan sen mukaisesti, Piispanen rohkaisee tärkeässä asiassa.

Medidyne Oy on suomalainen lääkintälaitteiden ja sairaalatarvikkeiden maahantuoja, joka toimii osana pohjoismaista Medidyne-konsernia. Yrityksen tuotteet ja palvelut on suunniteltu erityisesti ensihoitoon ja kriittisiin hoitotilanteisiin pelastamaan ihmishenkiä. Maallikkokäyttöön tarkoitetut defibrillaattorit, oheistarvikkeet ja näihin liittyvät palvelut on keskitetty Sydänturva-brändin alle. Pelkästään Suomeen Medidyne on tuonut noin 6500 defibrillaattoria.

Lisätietoja: medidyne.fi, sydanturva.fi