Pääkaupunkiseudulla tunnettu Factory on avannut ravintolansa Äyritie 8:n Vivace-toimistotalossa. Monipuolinen lounasravintola täydentää Gate8:n palveluvalikoimaa. Vuokralaisyritysten lisäksi Factory Aviapoliksen tarjonta on vakuuttanut jo nyt lähialueella työskentelevät ja asuvat.
Ravintola avattiin helmikuussa 2025, ja avajaisviikkoa vauhdittivat asiakasystävälliset tutustumistarjoukset. Factory-lounasravintoloiden ketju on kasvanut nopeasti laadukkaan tarjontansa siivittämänä. Kokonaan kotimaisessa omistuksessa olevalla Factorylla on yli 20 toimipaikkaa.
Aviapoliksen alue oli yritykselle entuudestaan tuttu. Gate8:n keskeinen sijainti tekee lounasravintolasta helposti saavutettavan kohteen sekä paikallisille asiakkaille että liikkuville matkustajille.
”Gate8:n alueella on nähty kasvua niin liiketoiminnassa kuin asukasmäärässä, mikä tarjoaa loistavan pohjan asiakaskuntamme kehittämiseen. Merkittävä määrä yrityksiä luo jatkuvaa kysyntää lounaspaikalle, joka tarjoaa nopean, laadukkaan ja monipuolisen ruokailuvaihtoehdon”, kertoo Factoryn ravintolapäällikkö Merima Alijagic.
Uuden ravintolatilan suunnittelu innosti henkilöstöä
Tilasuunnittelussa hyödynnettiin Factory-ravintoloiden hyväksi koettua konseptia ja uuden tilan tarjoamia mahdollisuuksia. Lounaslinjasto on tuplasti totuttua isompi, monipuolisempi ja runsaampi.
Factory Aviapolis on suunniteltu palvelemaan erilaisia asiakasryhmiä, erityisesti kiireisiä lounasruokailijoita. Kokemuksesta halutaan miellyttävä, vaikka lounastajalla olisi vain 25 minuuttia aikaa ruokailuun. Tilasuunnittelun lisäksi mobiilimaksuvaihtoehto ja digitaalinen kokoustarjoilujärjestelmä nopeuttavat asiointia.
Gate8:n ravintolan ilme on houkuttelevan viihtyisä ja vihreä. Moderni sisustus luo ympäristön, joka on sekä kutsuva että toimivaan ruokailuun sopiva. Avoin tila mahdollistaa sujuvan liikkumisen ravintolassa, mikä vähentää ruuhkia ja odotusaikoja lounasaikaan.
Kassan, noutopöytien ja pöytien sijoittelu on optimoitu nopeaa ja vaivatonta asiointia varten. Jotta kaikki asiakasryhmät tuntevat olonsa kotoisaksi, ravintolassa on suurempia pöytiä työporukoille, ryhmille ja perheille. Tilassa on huomioitu myös lasten tarpeet.
Omassa keittiössä valmistettua, tuoretta ja raikasta
Ruokailijoita on käynyt ensimmäisestä päivästä alkaen odotettua enemmän, mikä on ollut miellyttävä yllätys. Värikkään runsas salaatti- ja raastepöytä innostaa täyttämään lautaset kasviksilla, ja salaattipöytä onkin erityisesti kerännyt asiakkailta kiitosta.
Vegaani- ja kasvisruokaan on panostettu Factory Aviapoliksen keittiössä, missä kokit valmistavat kaikki ruoat käsin paikan päällä. Lämpimistä ruoista löytyy päivittäin vaihtuvat liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot. Tuttujakin annoksia höystetään mehukkaan maistuviksi.
”Menuumme sisältää luovia ja kokeilevia makuyhdistelmiä, jotka tarjoavat uutta ja jännittävää asiakkaille joka kerta. Asiakkaat ovat jo nyt vaikuttuneet monipuolisesta lounasvalikoimastamme, joka tarjoaa vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin ja erityisruokavalioihin”, Merima Alijagic jatkaa.
Ystävällisen tehokas palvelu erottuu edukseen
Huolellisesti valmisteltu lounasbuffet avataan asiakkaille kello 10.30 arkisin. Jokaisena päivänä halutaan vastata asiakkaiden odotuksiin hyvästä ruoasta ja miellyttävästä käynnistä. Henkilökunnan sitoutuminen asiakaspalveluun on huomattu.
”Gate8:n asiakkaat ovat erityisesti kiittäneet ystävällistä ja tehokasta henkilökuntaamme, joka on tehnyt heidän vierailuistaan miellyttävän. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä nopeaan ja reippaaseen palveluun, mikä on luonut heille lämminhenkisen vaikutelman.”
Factory Aviapoliksen iloinen ja ystävällinen henkilökunta
Palautetta kuunnellaan tarkasti
Uusi ravintola on Factorylle askel kohti laajentumista ja asiakaskunnan kasvattamista. Ravintolan lisäksi vuokralaisyrityksiä palvelee Factoryn catering ja ravintolan yhteydessä toimiva 24/7 itsepalvelukahvila.
Catering-tarjonnassa on otettu huomioon kokoustarpeet aamusta iltaan. Yritykset voivat tilata kokous- ja juhlatarjoilut joko Gate8:n tai Factoryn nettipalvelun kautta. Kahvilan valikoima kattaa toimistoissa työskentelevien tarpeet tuorepuuroista maistuviin välipaloihin.
Uuden keskellä katseet ovat vahvasti tulevassa. Factory aikoo kehittää menuaan säännöllisesti – asiakaspalautteen ja keittiön innovaatioiden perusteella. Tavoitteina on tarjota jatkuvasti uutta kiinnostavaa sekä saavuttaa korkea asiakastyytyväisyys.
Suunnitelmissa ovat myös erilaiset yhteisölliset tapahtumat ja teemaviikot, jotka houkuttelevat sekä lähialueen asukkaita että yrityksiä tutustumaan tarjontaan.
”Factory Aviapoliksen avauduttua olemme olleet iloisia saamastamme positiivisesta vastaanotosta. Vahvuuksiemme ja erottuvuustekijöiden ansiosta olemme jo lyhyen ajan sisällä tehneet vaikutuksen asiakaskuntaan ja odotamme innolla tulevia mahdollisuuksia kehittää tarjontaamme edelleen.
Meitä ohjaa into ja rakkaus ruokaan, rakasta sitä mitä teet ja tulos on hyvä! Tämä kantaa asiakkaille asti”, Merima summaa.