AJANKOHTAISTA

Kun arki sujuu, työtyytyväisyys paranee

Monipuoliset lisäpalvelut takaavat viihtyvyyden ja tehokkaan työympäristön. Kun toimistoympäristö palvelee käyttäjiään, paikan päälle tullaan mielellään. Gate8 Business Parkissa olemme panostaneet poikkeuksellisen laajaan palveluvalikoimaan ja palveluiden kehittäminen on jatkuvaa.

Otimme vuoden alusta käyttöön kameratunnisteisen pysäköinnin. Nyt pysäköinnin alkamis- ja päättymisaika tunnistetaan alueella automaattisesti sovelluksen käyttäjäasetusten mukaisesti. Kameratunnisteinen pysäköinti on yleistä ostoskeskuksissa, mutta business parkeissa se on vielä verrattain harvinaista.

Gate8:ssa on runsaasti pysäköintitilaa. Ne muodostuvat kahdesta pysäköintihallista ja pihapysäköintipaikoista. Käytössä on yhteensä 1400 pysäköintiruutua, joista 800 hallissa ja 600 pihalla. Lisäksi sähkö- ja hybridiautot on huomioitu latauspisteillä.

Työhyvinvointia saman katon alta – lounasruokaa ja liikuntaa  

Moderni Business Park mahduttaa saman katon alle työhyvinvoinnin palvelut.  Gate8 valitsee palveluntuottajat huolellisesti, mikä hyödyttää kaikkien vuokralaisyrityksien henkilöstöjä. 

Lounasravintolat Food & Co ja Flying Dylan ovat tunnettuja raikkaista salaattipöydistä ja maistuvista lounasvaihtoehdoista myös kasvisruokailijoille. Palveluihin kuuluvat lounasbuffetin lisäksi kahvila sekä välipalamyynti. Catering onnistuu lounasravintoloiden toimesta sekä oman toimiston tiloihin että Gate8:n edustus- ja neuvottelutiloihin. 

Liikunta on tuotu osaksi työpäivää. Gate8:ssa on kuntosalipalvelut ja ohjattuna liikuntana jooga. Suihku- ja pukuhuoneet palvelevat myös työmatkajuoksijoita ja -pyöräilijöitä. Asiointia varten voi lainata polkupyöriä. Käynti parturissa tai kampaamossa työpäivän lomassa virkistää mieltä. Työpäivän päätteeksi voit käydä hierojalla.  

Vireä Business Park keskellä kehittyvää Aviapolista 

Kahdeksan toimistorakennuksen kokonaisuus muodostaa aktiivisen yrityskeskittymän. Jo 150 erikokoista ja eri toimialojen yritystä toimii Gate8 Business Parkissa. Työmatkalaisia palvelevat läheltä löytyvät hotellit sekä lyhyen bussimatkan päässä oleva juna-asema, josta on vain yhden aseman verran lentoasemalle. Tuusulanväylän ja Kehä 3:n läheisyydessä oleva Gate8 palvelee liikenneyhteyksillään niin työntekijöitä kuin asiakkaita. 

Aviapolis lentoaseman vieressä on Vantaan kasvavia keskuksia. Alueelle on suunnitteilla mittavaa uudisrakentamista, mikä tuo lisää vireyttä asukkaineen ja palveluineen. Viheralueet, kivijalkamyymälät ja kävelyreitit palvelevat valmistuttuaan Gate8:n vuokralaisyritysten henkilöstöjä. Jo nyt Jumbo-kauppakeskus lisää arjen sujuvuutta kaikkine palveluineen ja lounasravintoloineen. 

Hyvin suunniteltu toimisto parantaa tehokkuutta

Työympäristön suunnittelu on noussut esille, ja syystä. Hyvin suunniteltu toimisto parantaa viihtyvyyden lisäksi tehokkuutta. Gate8:n vuokrauksen tukipalveluna kartoitamme yrityksesi tilatarpeet, tavan tehdä töitä ja toiveet toimiston osalta. Neliömääriä tärkeämpää ovat usein tilojen toiminnallisuudet. Onko tilaa teams-tapaamisille, entä missä voi keskittyä asiantuntijatyöhön? Gate8:n palvelukumppaneilta saa myös sisustus- ja kalustesuunnittelua sekä muuttopalveluita IT-ratkaisuineen. Pienilläkin uudistuksilla toiminnallisuus paranee. Viihtyisyyttä voidaan parantaa esimerkiksi viherkasveilla tai vaihtomattopalveluilla. 

Kaikki vuokralaiset hyötyvät laadukkaista siivouspalveluista, jotka ovat osa toimitilojen terveellisyyttä ja turvallisuutta

Vastuullisen yrityksen valinta 

Vastuullinen toimistotalojen kokonaisuus tarjoaa kattavat kierrätysmahdollisuudet erilaisille materiaaleille ja jätteille. Sähköautoille on latausmahdollisuuksia, ja koko toimistotalojen ylläpidossa keskitytään energiatehokkuuteen. Gate8 Business Parkissa työarki sujuu. Haluamme, että viihdyt täällä kuin kotonasi.