AJANKOHTAISTA

SSI Schäfer valitsi hyvien palveluiden Gate8:n

Gate Business Parkista tuli SSI Schäferin uusi toimipaikka kesällä 2020. Aikaisemmin Koivuhaassa sijaitsevat tilat olivat yrityksen tarpeisiin liian isot, lisäksi palvelut puuttuivat kokonaan. Näin henkilöstö joutui itse varmistamaan esimerkiksi saapuvan postin, jopa keskeyttämällä oman kesälomansa toimistolla käyntiä varten. Oli aika siirtyä parempien palveluiden pariin.

Valoisa, toiveiden mukainen toimisto

Uusien tilojen vertailussa tärkeitä valintakriteereitä olivat soveltuvat tilat, sijainti, saavutettavuus myös julkisilla liikennevälineillä ja palvelut. Vertailemalla eri toimistotaloja SSI Schäfer valitsi Gate8:n, jonka tarjoamat 200 neliötä valoisaa toimistoa vastasivat tarpeisiin. Tavallisimmin Gate8:ssa työskentelee yrityksen noin 10 henkeä hallinnon, myynnin ja markkinoinnin tehtävissä, sillä laitteistoja huoltavat asiantuntijat tekevät pitkälti liikkuvaa etätyötä.

Keltainen brändiväri ilahduttaa omissa tiloissa

Gate8 vastasi SSI Schäferin toivomista muutostöistä uusissa tiloissa. Yritysilme saatiin osaksi toimistoarkea maalamalla keltaista brändiväriä seiniin. Iso valoisa kulmahuone jaettiin kahdeksi toimivaksi työhuoneeksi, mikä lisää työskentelyrauhaa. Tiloissa on myös kaksi neuvotteluhuonetta. Kun arki taas vilkastuu vierailujen muodossa, SSI Schäfer aikoo hyödyntää Gate8:n toimivia kokous- ja edustustiloja. Ennen muuttoa varmistettiin, että toimistotalossa on jopa auditoriotasoiset tilat tarvittaessa.

”Erityistä kiinnostusta ovat herättäneet saunat neuvottelu- ja terassitiloineen. Näitä tiloja haluavat innokkaasti testata niin muissa maissa työskentelevät kollegamme kuin Suomen huoltotiimimme”, kertoo Tanya Rastamo SSI Schäferiltä.

Kansainvälinen yritys arvostaa lentokentän läheisyyttä

Työpäiviä helpottavat erinomaiset julkiset liikenneyhteydet, sillä toimistotalosta pääsee kätevästi niin Tikkurilan kuin Aviapoliksen juna-asemille. Parkkitilaa on tarjolla riittävästi ja näitä liikkuva henkilöstö arvostaa samoin kuin lähellä olevaa Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

” Meille lentokentän läheisyys on ehdoton etu. Toimistoltamme on vain viiden minuutin ajomatka lentoasemalle ja lähellä on myös kaksi hotellia yöpymisiä varten.

Palvelut osana työpäivää

Erityisesti iloa arkeen tuovat Gate8:n hyvin toimivat palvelut. Sammunut loistevalaisin vaihtuu toimivaan puhelinsoitolla, omien toimistotilojen siivous on sujuvaa ja posti saapuu perille luotettavasti.

Gate8 on juuri meille sopiva ratkaisu. Työpäivän aikana on helppo mennä syömään alakerran ravintolaan ja kaikki muukin toimii kuten pitää. Kuntosalikin on henkilöstömme käytössä”, iloitsee Rastamo.

SSI Schäfer on johtava toimittaja tuotteissa ja järjestelmissä, joita käytetään yritysten sisäisissä materiaalivirroissa (sisälogistiikka) ja jätteidenkäsittelyssä. Nykyisin globaalisti toimivan SSI Schäfer -konsernin perusta valettiin jo yli 80 vuotta sitten. Yhtiön kuudella mantereella toimivat yli 10 500 työntekijää kehittävät innovatiivisia konsepteja ja ratkaisuja eri toimialoille muovaten näin sisälogistiikan ja jätehuoltotekniikan tulevaisuutta. www.ssi-schaefer.com

Gate8 toimitilat