AJANKOHTAISTA

Uusin Flying Dylan -lounasravintola on avattu Gate8:ssa

Gate8:n toinen lounasravintola Flying Dylan avautui elokuussa Äyritie 12 A:ssa, Piano-talossa. Dylan-ravintolat ovat tunnettuja runsaasta salaattipöydästä, paikan päällä valmistetusta ruoasta ja viihtyisyydestä. Jokainen ravintola suunnitellaan omanlaisekseen. Nyt on aika tutustua Flying Dylaniin ja sen sesonginmukaiseen tarjontaan.

Flying Dylan on osa Soupster Family -konsernia ja uusin 18 lounasravintolasta. Nopeasti kasvanut Soupster sai alkunsa vuonna 1997, jolloin Kim Heiniö perusti Soup-nimisen ravintolan Helsinkiin. Toiminta laajeni yrityksille tarjottaviin catering-palveluihin ja lounasravintoihin. Nykyisin liiketoiminta kattaa 35 ravintolaa sekä coworking-tilojen ja aulapalveluiden tarjonnan. Pop-maailmasta tuttu Dylan-nimi viestii siitä, että myös lounasravintoloista halutaan rentoja ja viihdyttäviä.

Gate8 liiketoimintapaikkana on kiinnostava 

Gate8:aan Dylan-ravintola valittiin kilpailutuksen kautta. Soupsterin näkökulmasta liikepaikka oli kiinnostava, sillä toimiihan Business Parkissa merkittävä määrä yrityksiä. Lisäksi Soupsterin kokemusten mukaan houkutteleva lounaspaikka on yksi hyvä syy tulla toimistolle – yhdessäololle on tilausta juuri nyt.  

”Uudenlaiselle ravintolalle nähtiin tarvetta Gate8:ssa. Dylan-lounasbistromme ovat tunnettuja etenkin raikkaista valikoimista ja runsaasta salaattipöydästä”, kertoo kehitysjohtaja Minna Lappeteläinen Soupsterilta. 

Terveellistä lounasruokaa viihtyisässä ympäristössä 

Keskeinen osa Dylan-perheen toimintafilosofiaa on hyvän ruoan lisäksi luoda ympäristö, jossa lounaasta tulee rentouttava osa työpäivää. Tilasuunnittelua ei monisteta ravintolasta toiseen, vaan jokainen Dylan-ravintola rakentuu käytettävissä olevien tilojen ja asiakaskunnan mukaan. Myös kiinteistöjen edustajat ovat keskeinen apu ravintoloiden suunnittelussa. 

Gate8:n uuden lounasravintolan tilasuunnittelu eteni joustavasti yhteistyössä Gate8:n edustajien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa. Ravintolan asiakaspolku suunniteltiin uusiksi niin, että tiloissa liikkuminen on lounastajille selkeää ja sujuvaa sekä tuotteet hyvin esillä. Pintojen lisäksi uusittiin kalusteet ja osa keittiön laitteista. Remontti toteutettiin vain reilussa kuukaudessa kesän aikana. Näin uudistuneen raikas Flying Dylan saatiin avattua aikataulun mukaisesti elokuussa kesälomien jälkeen. 

”Pyrimme tekemään jokaisesta lounasravintolastamme viihtyisän paikan, jossa lounasta on kiva nauttia. Enemmän ravintolan näköinen ja vähemmän kouluruokalan oloinen”, naurahtaa Lappeteläinen.  

Sesonkikasvis vaihtuu viikoittain tuoden vaihtelua tarjontaan 

Dylanin kokit saavat toteuttaa ravintolansa reseptiikkaa näkemyksiensä mukaan ja luovuus ruoanvalmistuksessa on toivottua. Terveellisyys ja tuoreus painottuvat tarjonnassa. Flying Dylan -ravintolan moderni kotiruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä. Työpäivän käynnistäjäksi ravintolassa voi nauttia aamupalaa. Gate8:n lounasbuffetin keskiössä on salaattipöytä, jossa on keskimäärin 20 erilaista salaattia lisukkeineen. Nämä tehdään pitkälti keittiössä pilkkoen kauden tuoreista vihanneksista ja kasviksista. Lisäksi tarjolla on päivän keitto, kolme lämmintä ruokaa ja grillipisteestä tilattava päivittäin vaihtuva lautasannos. Menun kiinnostavuutta lisää viikoittain vaihtuva sesonkikasvis.  

”Sesonkikasvis on meille yksi keino tuoda esille kestävää kehitystä. Pienilläkin teoilla vähennetään ruoan hiilijalanjälkeä.” 

Asiakaspalautetta seurataan tarkasti Flying Dylanissa 

Asiakkaat ovat löytäneet nopeasti Flying Dylanin, joka avajaistarjouksineen houkutteli paikan päälle parhaimmillaan yli 300 henkeä lounasaikaan. Lisäksi Gate8:n yrityksille valmistettavat kokoustarjoilut ovat lisäämässä suosiotaan asiakastapaamisten käynnistyessä. Näidenkin osalta ravintola on kuuntelevalle korvalla. Yhteisten askelmerkkien vähitellen vakiintuessa lounastajilta on jo saatu kiitosta – siitä kuuluisasta salaattibuffasta. 

”Juuri nyt kun Gate8:n lounasravintomme on uusi, on tosi tärkeää kuunnella asiakkaiden toiveita ja ehdotuksia. Muokkaamme notkeasti sekä toimintaamme että tarjontaamme asiakaskuntamme mukaan”, lupaa Minna Lappeteläinen.  

Lisätietoja: 
dylan.fi/flying 
soupster.com