AJANKOHTAISTA

Uudistuva Gate8 Business Park on viihtyisän tehokas työympäristö

Hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva Gate8 Business Park on kahdeksan toimistorakennuksen aktiivinen yrityskeskittymä. Käynnissä ja jo tehtynä on useita käytännöllisiä uudistuksia, jotta eri toimialoilla toimivat eri kokoiset yritykset viihtyvät Gate8:ssa entistä paremmin. Toimistoarjen hiljalleen käynnistyessä, Gate8 on valmis vastaanottamaan yritysten henkilöstöt ja vierailijat.

Uudistuneet aulatilat kutsuvat kohtaamaan

Kuuden toimistotalon aulat on sisustettu viihtyisiksi ja toimiviksi uudistamalla sekä lisäämällä kalusteita. Tiloihin on lisätty mattoja sekä viherkasveja tuomaan ilmeeseen lisää lämpöä. Kalusteiden avulla on muodostettu odotus- ja kohtaamistiloja sekä työskentelyyn soveltuvia rauhallisempia alueita. Nykyaikaiset kalusteet muodostavat rentoja kohtaamispaikkoja tarjoten samalla tarvittavaa yksityisyyttä työntekemiseen. Tilavat aulat laajentavat yritysten omia toimistotiloja ja täydentävät aulapalvelun työtä ottamalla vieraat tyylikkäästi vastaan.

Energiaraportointi avautuu kaikille käyttöön

Helpotamme vuokralaisyritystemme vastuullisraportointia avaamalla kaikille pääsyn Gate8:n kiinteistöjen energiaraportointiin. Yritykset saavat tarvitsemansa veden- ja energian kulutustiedot suoraan Gate8:n intranetissä olevan palvelun kautta. Autamme myös tarkempien vastuullisuusraporttien osalta, mikäli niille on tarve. Osana energiatehokkuuden lisäämistä kahdessa kiinteistössä siirrytään maalämpöön ja -jäähdytykseen kevään 2021 aikana. Lisäksi Gate8:ssa tuotetaan vuodessa aurinkosähköä 55 MWh.

Toimistotalon palvelut sujuvoittavat arkea

Työpaikkapyöräilijöiden käyttöön on lisätty polkupyörätelineitä sisätiloihin pysäköintitalossa. Avasimme suihkutilat vapaaseen käyttöön, mikä tuo lisäiloa työmatkapyöräilijöille ja -juoksijoille. Autoilijoille on tarjolla yli 1300 pysäköintipaikkaa ja sähköautoja voi ladata jo 24 latauspisteessä. Seuraamme latauspisteiden riittävyyttä sähköautoilun yleistyessä.

Kaikkineen Gate8:n kattavat palvelut, kuten mm. kaksi lounasravintolaa, parturi-kampaamo, kuntosali, asiointipolkupyörät ja Postin pakettiautomaatit, lisäävät osaltaan myös oman työpaikan vetovoimaisuutta.

Katso kaikki palvelut