AJANKOHTAISTA

Kehittyvä Aviapolis yhdistää työn, asumisen ja palvelut

Aviapolis on jo nyt suuralue Vantaan keskellä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Suomen nopeimmin kasvavassa yrityskeskittymässä on 37 000 työpaikkaa ja 600 kansainvälistä yritystä. Alue on lähivuosina kasvamassa nopeasti. Uusi kaupunkimainen keskus yhdistää valmistuttuaan työn, asumisen ja vapaa-ajan. Gate8 on keskeisen sijaintinsa ansiosta muutoksen eturivissä. Kehittyvä lähiympäristö palvelee Business Parkin yrityksiä henkilöstöineen entistä paremmin.

Helpompi työarki keskellä palveluja

Gate8 osana alueen toimistorakennuksia tarjoaa mahdollisuuden tuoda yrityksesi keskelle kiinnostavan uutta kasvukeskusta Vantaan sydämessä. Jo nyt alueella on hyvät palvelut, kuten kauppakeskus Jumbo. Aviapoliksen kaupunkimaiset asuinkorttelit kasvattavat asukkaiden määrä merkittävästi. Yhtenäiskoulu, päiväkoti, nuorisotila ja puisto valmistuvat vastamaan tarpeisiin jo vuonna 2022. Palvelutarjonta laajenee uuden keskuksen kivijalkaliikkeillä, ravintoloilla ja vapaa-ajan palveluilla.

Viheralue ilahduttaa Gate8:n vieressä

Ekologisuus, uudenlaiset liikkumisratkaisut ja hiilineutraali elämäntapa ovat kaikkia alueen asukkaita ja yrityksiä hyödyttäviä kehittämiskohteita. Käytännössä nämä näkyvät mm. isoina viheralueina ja luonnon läheisyytenä. Business Parkin viereen rakentuva iso puistoalue parantaa jalankulkijoiden ja työpaikkapyöräilijöiden kulkuyhteyksiä. Lisäiloa tuovat Gate8:n tarjoamat asiointipolkupyörät. Hyvin suunniteltu viheralue virkistää valmistuttuaan myös Business Parkin rakennuksista avautuvia näkymiä.

Paljon enemmän kuin toimiva toimistoalue

Aviapoliksen kehittymistä kiihdyttävät poikkeuksellisen hyvät liikenneyhteydet KehäIII:n, Lahden-, Hämeenlinnan- ja Tuusulanväylien kautta. Helsingin keskustaan hurauttaa omalla autolla puolessa tunnissa. Julkiset liikenneyhteydet parantavat saavutettavuutta. Gate8:sta on vain 300 metriä bussipysäkille, josta bussi ajaa 3 minuutissa juna-asemalle. Vantaalle kaavailtu raitiotie parantaisi yhteyksiä entisestään.

Tuo yrityksesi valmiiksi kansainväliseen ympäristöön

Kun kasvu on yrityksesi tavoitteena, Gate8 Business Park avaa siihen uusia mahdollisuuksia kansainvälisessä ympäristössä. Lisäetuja tuo Suomen valttikortti maailmalle: Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi Terminali T2 valmistuu ensi vuonna.

Gate8 toimitilat