AJANKOHTAISTA

Kasvua vauhdittaakseen rakennusliike Jusmar muutti Gate8:aan

Vauhdilla kasvava rakennusliike Jusmar muutti Gate8:aan saadakseen tilavammat toimitilat parhaalla sijainnilla. Uudenmaan alueella toimiva yritys on erikoistunut korjaus-, muutos- sekä lisä- ja täydennysrakentamiseen. Tavoitteena on vuosittainen kasvu liiketoiminnan laatu säilyttäen. Toiminnan ja henkilöstömäärän kasvaessa Jusmar siirsi toimintansa Business Parkiin hyvien liikenneyhteyksien päähän. Kahden vuoden käyttäjäkokemukset ovat osoittaneet päätöksen oikeaksi.

Työmaat hyvin saavutettavissa omalta toimistolta

Jusmar toimi aikaisemmin Helsingin Suutarilassa ja uusien toimitilojen haussa keskeinen tavoite oli löytää toimistotilat lähialueelta. Business Parkin sijainti palvelee henkilöstöä hyvin, sillä Äyritien toimistolle tullaan eri puolilta Helsinkiä, Hyvinkäältä, Mäntsälästä, Hämeenlinnasta ja Turusta asti. Sujuvat liikenneyhteydet varmistavat sen, ettei kukaan joudu pääkaupunkiseudun pahimpiin ruuhkiin. Myös Uudenmaan alueen työmaat ovat Gate8:sta päin liikuttaessa hyvin saavutettavissa.

”Gate8:n sijainti on hyvä, sillä se kattaa toiminta-alueemme. Toimistoltamme ei ole pitkä matka mihinkään kohteeseemme, kertoo Jusmarin toimitusjohtaja Jyrki Puska.

Yhteiskäyttötila liikkuvan henkilöstön tarpeisiin

Hyvässä kunnossa oleviin uusiin toimitiloihin tehtiin muuttovaiheessa vain pieniä muutostöitä. Jusmar arvostaa toimistotalon moderneja, toimivia toimistotiloja. Yrityksen 20 hengestä osa tekee kokopäiväisesti toimistotyötä, osa liikkuu valvomassa työmaita. Erilaiseen tekemiseen löytyvät kaikille soveltuvat tilat.

Jusmarin isossa yhteiskäyttötilassa on työpisteet liikkuvaa työtä tekeville. Lisäksi toimistolla on viisi erillistä työhuonetta, neuvottelutila, pieni keittiö ja aulatila, jossa onnistuvat kahvittelu ja vapaamuotoiset kohtaamiset.

”Yhteiskäyttötilalle on käyttöä erityisesti, kun edellinen työmaa päättyy ja työmaamestarimme aloittavat uusien työmaiden sekä hankkeiden valmistelun.

Lisätilat valmistumassa kätevästi seinän takana

Yrityksen kasvusta kertoo se, että nykyiset tilat Gate8:ssa ovat muuttumassa ahtaiksi ja toimenpiteet tilalaajennuksen osalta ovat käynnistyneet. Viereinen tila on tarkoitus ottaa käyttöön lomakauden jälkeen. Laajennusosa on peilikuva nykyisistä tiloista. Laajentaminen kasvattaa myös keittiötilaa ja tuo käyttöön yhden tai kaksi uutta neuvotteluhuonetta.

Monipuoliset palvelut helpottavat arjen kiireissä

Sijainnin lisäksi Gate8:n tilojen ja palveluiden toimivuus on todettu hyviksi. Molemmat talon lounasravintoloista ovat suosiossa, ja parturissakin on poikettu työarjen lomassa. Kuntosali otettiin osaksi henkilöstöetuja vuosi sitten. Parkkihallista löytyy tilaa kokoaikaisesti toimistossa työskentelevien tarpeisiin. Lisäiloa on tuonut toimistotalon alakerroksen myymälä, mistä saa kätevästi haettua puuttuvat toimistotarvikkeet, tulostuspaperit ja vaikka kahvipaketit omaan keittiöön. Aulapalvelu on huolehtinut luotettavasti kasvavan henkilöstön avain- ja kulkulupa-asioista sekä ohjauksesta.

”Olemme oikein tyytyväisiä Gate8:n palveluihin ja aulapalveluun erityisesti. Odotamme vain uusien tilojemme tuomia lisämahdollisuuksia, Puska päättää.

Rakennusliike Jusmar Oy on toiminut 20 vuoden ajan yhdessä julkisten- ja ammattirakennuttajien kanssa toteuttaen erikokoisia rakennusurakoita ja -projekteja. Yritys on erikoistunut huolelliseen projektinhallintaan ja vaativiin rakennushankkeisiin. Tuotanto jakaantuu kiinteistöjen peruskorjauksiin, kiinteistökehityshankkeisiin, käyttötarkoituksen muutoksiin sekä kiinteistö- ja toimitilamuutoksiin.

www.jusmar.fi

Gate8 toimitilat