Toimitilat

Me teemme vuokraamisesta

helppoa ja riskitöntä

Haluamme, että viihdyt täällä kuin kotonasi. Olemme apunasi koko matkan muutosta tilojen suunnitteluun ja siitä eteenpäin läsnä jokapäiväisessä arjessa – aina kun haluat.

Gate8 on vireä Business Park, joka koostuu kahdeksasta eri toimistorakennuksesta, jotka  muodostavat aktiivisen yrityskeskittymän. Jokaisessa niistä toimii useita eri toimialojen erikokoisia yrityksiä. Jo 150 yritystä on löytänyt paikkansa täältä.

Gate8 tarjoaa monenlaisia lisäpalveluita kuten mm. kaksi lounasravintolaa, parturi- kampaamo, kuntosali, fysioterapeutti ja terveysasema. Alueella on myös kaksi parkkihallia. Läheltä löytyy useita hotelleja ja Kauppakeskus Jumbo.

Toimitilat yrityksen tarpeen mukaan

Gate8:n toimitilaosaajat auttavat yritystäsi löytämään tyylikkäät ja joustavat toimitilat. Tutustu vapaisiin toimitiloihimme Gate8-toimistosssa on rajana vain katto. Alueen eri rakennuksissa on mahdollista  räätälöidä tiloja akselilla hiljainen huone – avokonttori; ja kaikkea siltä väliltä. Suunnittelemme yrityksellesi tilat, jossa henkilöstö viihtyy ja toimitila tukee liiketoimintaa. Edustavat tilat kelpaavat vieraillekin. Viihtyvyyttä lisää tutkitusti laadukas sisäilma.

Ota yhteyttä ja kerro meille yrityksesi tarpeista.

Tutustu vuokrattaviin tiloihin

Toimitilavuokraus

Toimitilojen vuokraus ja manageeraus: Newsec.

Sähköpostiosoite:
gate8@newsec.fi
Puh. 020 742 8608

Lataa esite

Gate8 kuvagalleria

Tutustu vuokrattaviin
tiloihimme